На Катеринопільщині горіли два сінники

На Катеринопільщині горіли два сінники

У суботу, 2 липня о 3:40 в с. Розсохуватка на території приватного домоволодіння на вулиці Щорса сталася пожежа в сіннику. Повідомлення про загорання до Служби порятунку надійшло від господарів. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

На місце події оперативно прибув місцевий пожежно-рятувальний підрозділ Управління ДСНС. О 4:25 пожежу було локалізовано, а о 5:30 – ліквідовано.

Пожежу виявили господарі, не гаючи часу вони самостійно розпочали боротьбу з вогнем проте зрозумівши, що власними зусиллями вогонь не подолати, викликали рятувальників.

У результаті пожежі вогнем знищено сінник та 800 кг соломи врожаю. Збиток завданий вогнем склав 1 200 грн. Ймовірно, причино пожежі стало необережне поводження з вогнем під час куріння невстановленою особою.

Того ж дня, о 18:10 в смт Катеринопіль на вулиці Набережній сталася пожежа в надвірній споруді. Рятувальників викликали сусіди, які першими побачили дим та вогонь. На місце пожежі прибув черговий караул Катеринопільської пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС, який впродовж 15 хвилин ліквідував займання.

У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю споруди, 1,5 т. сіна врожаю 2012 року та 200 кг соломи. Збиток завданий вогнем склав 3 000 грн. До пожежі призвело необережне поводження з вогнем.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x