На Черкащині визначили найкращого вальника лісу

На Черкащині визначили найкращого вальника лісу

Змагання вальників відбулися нещодавно на базі Чорнявського лісництва Чигиринського лісгоспу. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

У змаганнях взяли участь 10 команд – по одній з кожного лісгоспу – найкращі в своїй професії з усієї області.

Визначали переможців за результатами п’яти вправ, згідно міжнародних правил: валка дерева, заміна ланцюга, розкряжування комбінованим різом, точне розкряжування, обрізання сучків. До уваги брали не лише швидкість, точність і професійні навики конкурсантів, але й чи не найважливіший параметр – дотримання правил безпеки під час виконання конкурсних завдань.

Переможцем змагань став лісоруб Юрій Хлівіцький з Чигиринського лісгоспу, який і представлятиме Черкащину на Всеукраїнському конкурсі вальників лісу наприкінці серпня. Друге місце посів Євгеній Вихрист (Кам`янський лісгосп), третє – В`ячеслав Яценко (Канівський лісгосп).
Призерам вручили медалі та дипломи, а також фінансові нагороди від обласної організації Товариства лісівників України – три, дві та одну тисячі гривень відповідно.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x