Призначено заступника головного податківця області

Призначено заступника головного податківця області

Наказом Державної фіскальної служби України від 1 серпня 2014 року №141-о призначено на посаду заступника начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Нагорного Євгенія Володимировича. Про це повідомили в ГУ Міндоходів у Черкаській області.

Є.В.Нагорний народився 12 червня 1976 року у смт Олександрівка Кіровоградської області. Закінчив Український державний університет харчових технологій за спеціальністю «технологія бродильних виробництв і виноробства», Черкаський інженерно-технологічний інститут, спеціальність «економіка підприємства». Кандидат економічних наук.

Останні посади: заступник начальника Вінницької ОДПІ, заступник начальника Головного управління Міндоходів у Вінницькій області, м. Вінниця (2013 – лютий 2014 рр.), завідувач сектору організації перевірок банківських та небанківських фінансових установ, виконуючий обов’язки начальника, начальник управління податкового та митного аудиту Головного управління Міндоходів у Черкаській області (лютий – липень 2014р.). Має спеціальне звання: радник податкової та митної справи ІІ рангу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x