Арт-пікнік відбувся у Золотоноші

Арт-пікнік відбувся у Золотоноші

2 серпня у парку Шевченка перехожі мали нагоду спостерігати за дещо оригінальним, як для Золотоноші, заходом – арт-пікніком. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту zolo.in.ua.

Така подія у місті відбулася вперше, але, очевидно, не востаннє. Людей прийшло хоч і не дуже багато, але вони всі були зацікавлені запропонованими майстер-класами. Вікових обмежень жодних, тому на деяких заняття на рівних правах за одним столом сиділи і діти, і дорослі.

Протягом одного дня відбулося сім майстер-класів: лайфхак, візаж, незвичайна історія, плетіння фенічок, малювання, мистецтво фотографії та декупажу. Слухачі дізналися багато корисних речей, які знадобляться в побуті та власному дозвіллі.
Захід відбувся за підтримки державних службовців та небайдужих громадян. Вкрай важливу матеріальну допомогу надав організатор цієї події Андрій Романенко, також важливий вклад внесли волонтери. Це: Андрій Буркут, Наташа Пустовіт, Юлія Скорик та Катерина Гончаренко. Справжню майстерність на своїх заняттях показували Валерія Любаха (візажист), Дарина Нагаєвська (майстер незвичайних історій), Юлія Романенко (майстер плетіння фенічок), Антон Прітченко (художник), Марина Бут (фотограф), Вікторія Лісторова (майстер декупажу).

Організатор події, Андрій Романенко ділиться, враженнями: «Дякую всім за участь, за допомогу: майстрам, волонтерам. Без вас нереально було б зробити цей захід, ваша допомога та завзяття надавало сил довести арт-пікнік до кінця. Не вдалось поспілкуватись з усіма настільки близько, як хотілося б, але це був цінний досвід, знайомства, години поряд з вами. Я неймовірно радий, що мав щастя познайомитись, спілкуватись та працювати з класними людьми».

Також цікаво було почути думку Дарини Нагаєвської, яка розповідала слухачам незвичайні історії на своєму майстер-класі: «Я щаслива, що мене запросили взяти у цьому заході участь. Отримала масу задоволення і від підготовки, і від самого арт-пікніка! Було приємно бачити, що людям цікаво. Сподіваюсь, що подібні події увійдуть в традицію нашого міста, а міська влада більше підтримуватиме організаторів».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x