Черкаський «Терен» виборов перше місце у конкурсі «Туристська смуга перешкод»

Черкаський «Терен» виборов перше місце у конкурсі «Туристська смуга перешкод»

Нещодавно команда Черкаської області взяла участь у Всеукраїнському зборі активістів дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в Запорізькій області на о. Хортиця. «Новій Добі» про це повідомили в департаменті освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації.

Черкаську область представляли переможці обласного етапу гри «Сокіл» («Джура») – команда «Терен» із с. Тернівка Смілянського району.

Загальна кількість команд, що взяла участь у Всеукраїнському зборі, – 25.

Команди змагалися у десяти конкурсах: «Ватра», «Добре діло», «Впоряд», «Рятівник», «Квест», «Туристська смуга перешкод», «Лава на лаву», «Стрільба із пневматичної зброї», «Таборування» та «Відун». За підсумками всіх конкурсів команда Черкаської області виборола перше місце у конкурсі «Туристська смуга перешкод». Тричі посідала четверте місце в інших конкурсах. У загальному заліку черкащани посіли четверте загальнокомандне місце.

Гра «Сокіл» («Джура») стає серед школярів дедалі популярнішою. Планується проводити її щороку. Тож вітаємо наших юних джур із Тернівки із успішним виступом і закликаємо усіх школярів, які люблять туризм, долучатися до цікавої і патріотичної гри.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x