Канівчани відправили допомогу землякам у зону АТО

Канівчани відправили допомогу землякам у зону АТО

На сьогоднішній день до лав Збройних сил України призвано 70 жителів Канева та району, бойове завдання на сході виконують 40 з них. Про це «Нова Доба» дізналася з kaniv.net.

Днями працівники Канівського відділення Корсунь-Шевченківської об’єднаної державної податкової інспекції зібрали та передали міському координаційному комітету по допомозі Збройним силам України 2 800 гривень.

Пенсіонер Василь Прудкий з Канева передав 200 гривень, як сказав, − отримав пенсію і відразу поніс гроші на допомогу канівчанам, які воюють на сході. Ще одна канівчанка, Євгенія Горбенко, принесла до військкомату консервацію власного виробництва і то дуже вчасно − тут якраз формували посилки для чотирьох наших земляків, які зараз воюють на сході. У кожну посилку, крім варення Євгенії Гнатівни, працівники військкомату поклали інших продуктів на 200 гривень, наданих Тетяною та Юрієм Кекухами (магазин «Талісман»): консерви, чай, каву тощо. Також до наших військових поїхали камуфляжні костюми, закуплені на гроші канівчан, індивідуальні аптечки, ліхтарики, годинники − речі, про які попросили самі хлопці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x