«Черкаський Дніпро» переграв «Скалу»

«Черкаський Дніпро» переграв «Скалу»

Вчора черкаський професійний клуб нарешті дав і результат, і гру. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Те, чого реально не вистачало «Славутичу», а після цього і «Черкаському Дніпру», таки відбулося вчора. І досі достеменно не відомо, чи знімуть з Ігоря Столовицького приставку в.о., але сьогоднішньою грою черкаський спеціаліст це таки заслужив. Столовицький не змінив ані склад, ані тактичну схему, у порівнянні з Юрієм Бакаловим та, разом з тим, гра прийшла.

У матчі першого етапу Кубку України черкасці повністю переграли «Скалу».

Свого кривдника у останньому турі Другої ліги черкасці відверто декласували. При цьому мінімальний рахунок 1:0 абсолютно не відповідає кількістю гольових моментів, створених дніпрянами. Гол у матчі господарі могли забити уже на 15-й секунді гри!!! Після розіграшу м’яча Бушман потужно пробив з метрів 25-ти, на добиванні міг відзначитися Захаревич, однак півзахисник пробачив гостей. Після цього Бушман, який прекрасно відіграв на лівому фланзі, видав ще одну гостру навісну передачу. Перевівши подих від стартової навали, гості і собі огризнулися. Вдало організаційно побудована картина гри «Скали» призвела до першої гостроти. Гості розіграли непогано вільного, яким виявився Балух. Форвард «Скали» вирішив не віддавати очікуваний пас на вривання партнера, а сам накрутив трьох захисників і небезпечно пробив – на місці Мирний. Після найгострішого епізоду гри у першому таймі «Скали» гольові моменти посипалися в Ушакова. Форвард, який несподівано залишив на лавці запасних Батальського і поза заявкою Дацюка, намагався використати свій шанс. Євгеній чіплявся за м’яч і часто шукав вільні зони. Зрештою, у цьому матчі Ушаков міг стати справжнім героєм, якби реалізував хоча б 50 відсотків своїх нагод. Перший супер-шанс форвард втратив у середині першого тайму. Захаревич знайшов Ушакова на одинадцятиметровій позначці, постріл Євгена у неймовірному стрибку потягнув голкіпер. У другому таймі момент для Ушакова був ще грандіознішим. Прекрасна триходівка Безсалов-Захаревич-Ушаков завершилася виходом останнього на побачення з воротарем, Євгеній обіграв голкіпера, але ударом у порожні ворота струсанув лише стійку!

На щастя, для нападника на цей момент «Черкаський Дніпро» уже вів у рахунку. На 47-й хвилині шикарний удар зі штрафного вдався Захаревичу. Півзахисник вистрілив з метрів 23-рьох і увігнав м’яч під хрестовину – 1:0!

У другій половині тайму «Дніпро» створив ще більше моментів, ніж за попередню годину гри. Флонги «Скали» тріщали по швах від швидкої комбінаційної гри черкасців. Забивати ще міг Захаревич, Бушман та Грицай. Однак подвоїти свою перевагу господарям не вдалося. Щоправда, це має невелике значення. Головне, що знаний кубковий боєць подолав перший етап. З наступного у боротьбу вступають клуби Першої ліги.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x