Катеринопільчани відправили військовим 11 тонн гуманітарного вантажу

Катеринопільчани відправили військовим 11 тонн гуманітарного вантажу

Допомогу військовослужбовцям надавати скоординовано – таке рішення було прийняте в ході наради, що відбулась під керівництвом голови райдержадміністрації Ольги Ніколенко 5 серпня цього року за участю, організацій району, керівників підприємств, бізнесових структур і приватних підприємців. Темою наради стала організація гуманітарної допомоги військовим, які беруть участь в антитерористичній операції на Сході України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ОДА.

– Завдяки активній громадянській позиції жителів району та підприємцям, які відгукнулися на пропозицію надати допомогу військовослужбовцям, уже зібрано та передано більше 11 тонн гуманітарного вантажу – продуктів харчування, товарів першої необхідності, 200 кг твердого сиру. Також закуплено й відправлено 6 бронежилетів. І на сьогодні ця робота продовжується, адже громадяни розуміють, що будь-який внесок у спільну перемогу дозволить швидше завершити війну на сході країні. Нині 7 наших земляків добровільно виявили бажання й перебувають у місцях бойових дій, а також проходять підготовку для подальшої відправки в зону АТО. Військові та їхні родини також потребують нашої турботи, – зазначила голова райдержадміністрації Ольга Ніколенко.

Учасники наради підтримали пропозиції голови райдержадміністрації. Було вирішено продовжити роботу з надання гуманітарної допомоги військовим, а також підприємці вирішили придбати військову форму та обладнання для воїнів – жителів району, які приступили до виконання військового обов`язку на Сході України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x