«Лукойл Академік» підсилився двома гравцями «Черкаських Мавп»

«Лукойл Академік» підсилився двома гравцями «Черкаських Мавп»

Флагман болгарського баскетболу – «Лукойл Академік» – днями підсилився відразу двома екс-гравцями «Черкаських Мавп». Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Колишні лідери черкаського клубу Террі Сміт та Чарльз Томас майже одночасно поставили підписи під контрактами з найвідомішим болгарським клубом.

У минулому сезоні Лукойл Академік вперше за останні 12 років залишився без золотих нагород чемпіонату Болгарії. Це стало приводом зміни головного тренера. На тренерський місток команди прийшов екс-тренер «Черкаських Мавп» – Йовіца Арсіч. Цей спеціаліст очолював академіків перед другою співпрацею з «Мавпами». У Болгарії сербський тренер, схоже, хоче побудувати команду навколо екс-гравців «Мавп». Два дні тому «Лукойл» оголосив про підписання атакуючого захисника Террі Сміта. У минулому сезоні американець був одним з найрезультативніших гравців «Мавп». У середньому за гру він здобував 15.2 очок, 3.6 підбирань та 3.7 передачі. Наш клуб привітав Террі з новим контрактом, у свою чергу, американець пригадав минулий сезон у Черкасах та висловив сподівання, що «Черкаські Мавпи» у новому сезоні виступлять на високому рівні.

Підтримуватиме Террі Сміта у Болгарії ще один екс-гравець «Мавп» – Чарльз Томас, який виступав за черкаську команду два роки тому. У сезоні 2012-2013 американський форвард став найрезультативнішим гравцем команди, здобуваючи у кожній грі 16.7 очок та 5.7 підбирань. У минулому сезоні Томас спробував власні сили відразу у двох чемпіонатах. Спершу був французький Роан, де американець відіграв лише п’ять матчів (9.4 очки, 4.3 підбирання), а потім Томас був лідером ліванського Бейруту (19.3 очок, 9 підбирань).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x