Черкащина попрощалась із героєм АТО

Черкащина попрощалась із героєм АТО

Попрощатися із героєм АТО прийшли усі жителі села Первомайське Черкаського району, де він народився. Капітан Андрій Плохой загинув 3 серпня, коли його танк наїхав на фугас у селі Красний Яр Луганської області. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської обласної ради.

На похорон, підтримати рідних і близьких Андрія, прийшли односельчани і сослуживці із Першого танкового батальйону першої танкової бригади, яка дислокується на Чернігівщині. Також проводити героя-захисника в останню путь прийшли представники районної та обласної влади.

Зі словами співчуття рідним від імені обласної ради на мітингу-реквіємі виступила перший заступник голови Наталя Кравцова. Вона наголосила, що Андрій Плохой загинув під час виконання священного обов’язку – Захисту Рідної Батьківщини. Тому пам\’ять про нього завжди житиме у серцях черкащан.
Черкащина попрощалась із героєм АТО
Черкащина попрощалась із героєм АТО
Наталя Кравцова вручила рідним Андрія Почесну вiдзнаку «За заслуги перед Черкащиною», а також, спiльно з заступником керівника апарату Черкаської облдержадміністрації Юрієм Сушком – Почесну грамоту облдержадмiнiстрацiї та обласної ради.

Загиблому Андрію Плохому був 31 рік. Без батька залишилася шестирічна донька.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x