Баскетбольна школа «Черкаських Мавп» розширює власні горизонти

Баскетбольна школа «Черкаських Мавп» розширює власні горизонти

З кожним роком вік наймолодшої групи зменшується. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

У минулому сезоні по всіх Черкасах працювали групи набору для формування команди 2004-го року народження. Причому, ймовірно, таких команд на базі баскетбольного клубу буде аж дві. Це не означає, що формування збірних уже завершене. Попереду ще багато тренерської роботи.

Причому міжсезоння – це теж можливість зарекомендувати себе для наймолодших хлопців. Зараз у Черкасах працює найменша група юнаків нашої баскетбольної школи. У ній займаються діти від семи до дванадцяти років. Таких під проводом тренера Василя Івлєва зараз у Черкасах тренується більше 20-ти. Тренувальним майданчиком для початківців є пляж «Живчик Арени» та ігрові майданчики спеціалізованої школи №17. Хлопці працюють над всіма баскетбольними елементами, починаючи від базисів фізпідготовки і до роботи над технікою.

Серед охочих займатися влітку є ті, хто вже є гравцями юнацьких команд. Зокрема, найстаршим є Владислав Рідько, який у цьому сезоні з «Черкаськими Мавпами-02» грав у півфіналі чемпіонату України. Серед наймолодших Максим Грицьків, який у цьому році лише має дебютувати у юнацькій команді «Черкаських Мавп». Тренери говорять, що він – майбутній Максим Мірошніченко. Зрештою, хлопець навіть схожий на розігруючого основного складу «Черкаських Мавп».

Кожного тижня баскетболісти-початківці баскетбольної школи «Мавп» проводять по 6 тренувань. Три ранкових – на пляжі, ще три вечірніх – на стрітбольному майданчику. За словами тренерів, влітку хлопці прогресують навіть краще у своєму баскетбольному розвитку. Пов’язують це з відсутністю шкільних змагань. Відтак хлопці можуть повністю сконцентруватися на баскетболі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x