«Черкасиводоканал» до свого сторіччя збудують сквер

«Черкасиводоканал» до свого сторіччя збудують сквер

КП «Черкасиводоканал» вирішив зробити подарунок місту до свого столітнього ювілею, який підприємство відсвяткує у жовтні. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі КП «Черкасиводоканал»
Черкаської міської ради.

Біля адміністративної будівлі Водоканалу, на розі вулиць Ватутіна та Громова, для містян збудують сквер із символічною назвою «Водограй».

Нині працівники «Черкасиводоканалу» власними зусиллями облаштовують пішохідний фонтан у формі сонця. Серце фонтану складатимуть 9 стилізованих водопровідних люків (один у центрі, решта –довкола нього), які розміщено у колі діаметром 12 метрів. Конструкція фонтану передбачає розміщення чаші на рівні із землею. Вода у ньому буде подаватися ніби із-під ніг, а рівень висоти подачі води регулюватимуть залежно від погоди.

– Працівники Водоканалу, що залучені до облаштування скверу, будують його із гарним настроєм, вкладають у нього душу, адже хочеться, щоб це «сонце» дарувало радість нашим споживачам, – розповідає начальник ремонтно-будівельної дільниці підприємства Геннадій Тамаз. – Своєю чергою, люди, що проходять повз будівництво, дізнавшись про такий подарунок для них, не стримують свого захоплення.

По всьому скверу буде встановлено напівкруглі лавки з накриттям, облаштують пішохідні доріжки та газон. «Водограй» запланували створити давно – ще минулого року на цій ділянці території було підготовлено інженерні комунікації. А вже у квітні цього року розпочато роботи з благоустрою та побудови чаші фонтану.

– Ми помітили, що до Водоканалу після роботи приходять відпочивати родинами, тож, думаю, такий подарунок буде до душі черкасцям. Адже сквер «Водограй» стане ще одним постійним місцем відпочинку для наших споживачів, – зазначає директор КП «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко. – Тим паче, дарувати городянам подарунки – то вже традиція нашого підприємства. На 90-річчя встановили скульптуру дяді Васі, на 95 років поставили лавки, які і досі користуються популярністю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x