Жашківчанин у розважальному закладі продавав наркотики

Жашківчанин у розважальному закладі продавав наркотики

Молодий чоловік продавав наркотики на території одного із розважальних закладів Жашкова. Незаконному бізнесу зловмисника завадили співробітники БНОНу. За вчинене йому загрожуює до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Днями співробітниками відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Жашківського районного відділу міліції отримали інформацію про те, що місцевий житель налагодив продаж психотропної речовини амфетамін.

Зловмисник працював в одному з розважальних закладів міста та розповсюджував зілля серед клієнтів закладу.
Для виявлення та документування кримінального правопорушення працівники міліції провели спеціальні заходи. 27-річного місцевого жителя було затримано «на гарячому», факти збуту психотропних речовини задокументовано. Наркотичний засіб вилучено та направлено на експертизу, відповідно до якої було встановлено, що молодик реалізовував амфетамін.

Працівникам міліції зловмисник розповів, що зайнявся продажем наркотику, щоб підзаробити. Про відповідальність навіть не замислювався.

Як розповів начальник Жашківського районного відділу міліції Роман Ражев, за цим фактом слідчим відділенням відкрито ряд кримінальних проваджень за частинами 1 та 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та частиною 2 статті 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Наркоторговцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x