У Чигирині чоловік обікрав свого товариша

У Чигирині чоловік обікрав свого товариша

Дільничний інспектор міліції встановив чоловіка, який з будинку свого товариша викрав гроші в сумі 1400 гривень та особисті документи. Крадія доставлено до райвідділу міліції, він дає покази. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До дільничного інспектора міліції Чигиринського райвідділу міліції звернувся 55-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що з його будинку викрадено гроші та особисті документи. Правоохоронці зареєстрували заяву та почали проводити перевірку по цьому факту.

Від потерпілого дільничний дізнався, що того вечора до нього приходив товариш і вони разом розпивали алкогольні напої. Після його візиту, чоловік виявив, що його особисті речі зникли. Перевіряючи підозрюваного на причетність до вчинення даного кримінального правопорушення правоохоронець дізнався, що в день крадіжки чоловік, який ніде не працює та перебивається дрібними заробітками, витратив у барі велику суму грошей. Підозрюваного було запрошено до райвідділу міліції для дані пояснень.

В кабінеті слідчого чоловік зізнався у вчиненні крадіжки та розповів, що завітав до свого товариша в гості, з яким вони розпивали алкогольні напої. Поки потерпілий вийшов з кімнати, зловмисник викрав з його барсетки документи з грошима та сховав до себе в кишеню. Після застілля витратив усі викрадені гроші на власні розваги.

Як розповів начальник Чигиринського районного відділу міліції Олександр Московченко, за цим фактом слідчим відділенням Чигиринського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штраф до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x