У Катеринополі юнак на городі вирощував коноплю

У Катеринополі юнак на городі вирощував коноплю

На території Черкаської області міліція продовжує комплексні оперативно-профілактичні заходи «Мак», в ході яких працівники міліції основну увагу зосереджують на виявленні та знищенні нелегальних насаджень рослин снодійного маку та конопель. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Так, нещодавно в ході проведених заходів працівники підрозділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Катеринопільського районного відділу міліції отримали інформацію про те, що один з місцевих жителів вирощує на своїй ділянці рослини конопель. При перевірці даної інформації вона знайшла своє підтвердження. На присадибній ділянці 18-річного молодика правоохоронці виявили невеличку плантацію конопель, частину з яких він вже встиг зібрати та висушити.

Хлопчина розповів правоохоронцям, що займається цим виключно для власного користування. Він розумів, що займався протизаконною діяльністю,але все одно ретельно доглядав за своїми саджанцями: поливав, сапав та вносив добрива. Щоб приховати протизаконну діяльність, плантацію обсадив кукурудзою. За височенними стеблами годі було розгледіти дурман-зілля. Та все таємне колись стає явним.

Як розповів начальник Катеринопільського районного відділу міліції Валентин Гірник, відносно затриманого відкрито кримінальне провадження за статтями 309 та 310 Кримінального кодексу України. Усі вилучені речові докази направлено на дослідження. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x