Черкаська влада привітала працівників будівництва з професійним святом

Черкаська влада привітала працівників будівництва з професійним святом

Щорічно у другу неділю серпня працівників будівництва вітають із професійним святом. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської ОДА.

Сьогодні перший заступник голови облдержадміністрації Наталія Старікова відвідала Департамент капітального будівництва ОДА аби привітати його колектив з нагоди професійного свята працівників будівництва – Дня будівельника.

Привітавши працівників Департаменту, Наталія Старікова подарувала їхньому керівникові Олегу Різнику українського символічного вишитого рушника.

За дорученням голови обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка, перший заступник голови вручила Подяки за вагомий особистий внесок у розвиток капітального будівництва в Черкаській області працівникам Департаменту. Також Подяками були відзначені підрядні та проектні організації за плідну діяльність, високий професіоналізм, досягнення у виконанні завдань пов’язаних із розбудовою Черкаської області, свідоме служіння народу України в нелегкі часи національного державотворення та з нагоди професійного свята – Дня Будівельника.

Будівельним організаціям, які наразі докладають зусиль задля відбудови міст Слов’янська та Лисичанська вручено Грамоти особисто на робочих місцях.

На завершення присутні подякували обласній владі за увагу, теплі слова та нагороди.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x