На Сході загинув корсунчанин «Сокіл»

На Сході загинув корсунчанин «Сокіл»

Учора при спробі звільнення Іловайська загинув ще один боєць «Азову» родом із Корсуня-Шевченківського з позивним «Сокіл». Про це в соціальній мережі Фейсбук повідомив Олег Петренко.

«Під Іловайськом втратили трьох побратимів. Загинули від куль снайпера. Спочатку впав «Світляк». Коля Береза хотів витягти, але сам був убитий. Земляк з Корсуня «Сокіл» вирішив витягнути обох і теж був тяжко поранений і помер вже в лікарні. Неймовірні люди загинули», – написав Олег.

Інформацію про загибель бійця підтвердив і депутат міської ради від ВО «Батьківщина» Микола Добровольський. На своїй сторінці у Фейсбуці він зазначив:
«Це було лише тиждень тому в Урзуфі, 2 серпня. Снайпер з Корсуня, молодий хлопчина років 29-ти, що прибіг разом з Геннадієм Шевченком до нас, стояв у порваних кросівках, їв морозиво. Просили привезти їм наступного разу обувки, біноколь з дальнеміром та нормальний приціл. Приціл я вже йому приготував – не встиг відвезти… Його сьогодні застрелили. Як з\’ясувалося, цього хлопчину з Корсуня звали в батальйоні «Сокіл».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x