У Паланці під час футболу збирали гроші для військових

У Паланці під час футболу збирали гроші для військових

Керівники УТК стали ініціаторами не просто футбольного турніру. Вирішено було провести його під гаслом «За мирне небо над Україною!» і провести збір коштів для придбання необхідного бійцям, що воюють в АТО. Футболісти не можуть бути осторонь такої благородної справи. І команди вирішили частину коштів внести саме в рамках акції по збору коштів. Також організатори турніру безпосередньо зробили внесок в цю справу. Загалом було зібрано 8 064 грн. Сьогодні вони були передані волонтерам, які закуповують необхідне бійцям і доставляють до зони АТО. Про це «Нову Добу» поінформували на сайті «Черкаський спорт».

Сам турнір протікав за класичною схемою. Спочатку відбулися півфінали.
«УТК-Ятрань» отримали гідний спротив від «Дмитрушок». До перерви команди не змогли відкрити рахунок. У другому таймі молодь із Дмитрушок ще більше осміліла, але досвідченні тепличники виявилися сильнішими – 2:0.
У іншому півфіналі ще одна команда «УТК-Ятрань» також у два м’ячі переваги здолала «Базис» – 3:1.

Між півфіналами відбулося відкриття турніру. На ньому були присутні голова Уманської районної ради Дячук О.О., голова Уманської РДА Скус Я.В. та очільник УТК Гордій М.В. З вступним словом до присутніх звернулися Скус Ярослав Володимирович та Гордій Микола Васильович.

Хвилиною мовчання пом’янули всі присутні бійців, що віддали життя за незалежність нашої країни.

Після цього відбувся символічний запуск у небо голубів. Голубів надав відомий на Уманщині футболіст Володимир Соболенко, який очолює організацію уманських голуб`ятників.
У матчі за третє місце «Дмирушки» мали перевагу над «Базисом». Але реалізувати її у забиті м’ячі не змогли. Отож довелося визначати переможця в серії пенальті. Тут дмитрушківські футболісти вже не упустили свого шансу.

А в фіналі одна команда «УТК-Ятрань» здолала іншу з рахунком 2:1

Крім команд, було нагородженно преміями й найкращих гравців турніру, що є стимулом для подальшого вдосконалення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x