У Каневі жінку обікрала рідна мати

У Каневі жінку обікрала рідна мати

Правоохоронці затримали жінку, яка вкрала у своєї дочки мобільний телефон. Викрадену річ вилучено та повернуто постраждалій. Зловмисниці за вчинене загрожує до трьох років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Канівського міського відділу міліції звернулась 36-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку мобільного телефону. Слідчо-оперативна група Канівського міського відділу міліції, що прибула на місце пригоди, оглянула місце події та опитала можливих свідків. Не виявивши слідів злому в будинку, правоохоронці дійшли висновку, що до вчинення кримінального правопорушення може бути причетним хтось із кола її знайомих. Як з’ясувалося на передодні до потерпілої заходила в гості її мати. 58-річна жінка схильна до зловживання алкогольних напоїв. Працівники міліції вирішили перевірити дану інформацію та відвідали підозрювану за місцем проживання.

Побачивши працівників міліції у себе на позорі, жінка зрозуміла, що її викрито, і відразу зізналася у скоєному. Свої дії вона пояснила браком коштів на оковиту.

Як розповів начальник Канівського міського відділу міліції Олександр Штейман за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене кримінальне правопорушення жінці загрожує покарання у вигляді штрафу, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x