У парку Хіміків з’явиться волейбольний майданчик

У парку Хіміків з’явиться волейбольний майданчик

У парку Хіміків тривають роботи з облаштування нової ігрової зони. Минулого тижня працівники КП «Дирекція парків» розпочали встановлювати волейбольний майданчик. Наразі на поле 19\\8 метрів завезли пісок та встановили стовпи для сітки.
Головний інженер підприємства Олександр Добровольський обіцяє, що відвідувачі парку зможуть зіграти на новому полі вже наприкінці цього тижня.

Нагадаємо, з приводу появи такого майданчика жителі мікрорайону неодноразово зверталися до депутата міської ради, директора КП «Дирекція парків» Олександра Радуцького.

Про це «Новій Добі» повідомили в КП «Дирекція парків».

– Спочатку я подумала, що це нова пісочниця, – ділиться враженнями 30-тирічна Ангеліна, яка часто відвідує парк зі своїм сином. – Але зрозуміла, що тут гратимуть у волейбол. Це чудово, що парк оживає і в ньому можна і біля фонтану посидіти, і порухатися. Дякуємо за турботу комунальникам та чекаємо на нові сюрпризи.
Керівник підприємсмтва переконує, що вони неодмінно будуть, адже пріоритет роботи «Дирекції парків» – змістовне дозвілля черкасців та максимум комфорту в парках.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x