У Смілі зловмисник обікрав банківське відділення

У Смілі зловмисник обікрав банківське відділення

В одному з банківських відділень Сміли, відвідувач, скориставшись відсутністю касира, викрав гроші в сумі 4200 гривень. Співробітники карного розшуку встановили особу зловмисника, але гроші чоловік вже встиг витратити. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Смілянського міськвідділу міліції з заявою про крадіжку звернулась співробітниця одного з банківських відділень. Жінка розповіла, що в момент її відсутності невідома особа заволоділа банківськими грошима. На місце негайно прибула слідчо-оперативна група і в той час, коли експерти оглядали робоче місце жінки, звідки викрали кошти, оперативники спілкувалися з потерпілою і опитували всіх присутніх.

Від випадкових свідків працівники карного розшуку отримали цінну інформацію. Один з відвідувачів банку привернув до себе увагу оточуючих тим, що за тривалий час він нічого не запитував у спеціалістів та не займав ніде чергу, а лише уважно за чимось спостерігав. Після того, як співробітниця банку виявила відсутність грошей, то вказаного чоловіка в приміщенні вже не було. Дізнатися, як саме зникли гроші і побачити обличчя зловмисника, працівникам карного розшуку вдалося під час перегляду запису з камер відеоспостереження. На ній було чітко видно, як невідомий молодий чоловік непомітно витягнув гроші з робочого місця працівника банку і швидко зник. Оперативники впізнали особу зловмисника, ним виявився 28-річний, раніше судимий за аналогічні правопорушення, житель одного із сіл Смілянського району.

Правоохоронці вирушили за адресою проживання підозрюваного. Декілька днів чоловік не з’являвся за місцем проживання, тому біля його будинку оперативники влаштували засідку, а на прикмети зловмисника орієнтували громадськість. Проведена робота дала позитивний результат – працівникам міліції надійшло повідомлення про те, що люди бачили на вулицях міста особу, яка за описом була схожа на розшукуваного. Інформація підтвердилася – чоловіка відразу затримали і доставили до міського відділу міліції. Під тиском незаперечних доказів останній зізнався в скоєнні кримінального правопорушення і розповів усе детально. Прийшовши до банківського відділення на консультацію щодо отримання грошового кредиту він побачив, як одна із співробітників банку перераховувала грошові купюри, які потім поклала у стіл, а сама кудись пішла. Скориставшись нагодою, він непомітно викрав зазначену суму і швидко зник. На момент затримання, грошей у зловмисника вже не було, за короткий проміжок часу він встиг витратити їх на власні потреби і розваги.

Як повідомив начальник Смілянського міськвідділу міліції Володимир Зубенко, наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Зловмиснику вже оголошено про підозру. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x