У Корсуні 3 дні фарбували міст у кольори Державного прапора

У Корсуні 3 дні фарбували міст у кольори Державного прапора

В Корсунь-Шевченківському молодь та місцеві активісти приєднались до Всеукраїнської акції «Розмалюй своє місто», що набрала нині великої популярності по всій країні. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

В рамках цієї акції, підтримавши заклик до єдності української нації, в кольори державного прапору розфарбували міст, що розташований по вулиці Суворова.

Аби пофарбувати міст довжиною у 100 кроків активістам знадобилось більше трьох днів. Всього витратили вісім трикілограмових банок фарби, з якою допомогли місцеві підприємці.

Саме під цим мостом пролягає автошлях державного значення Київ-Знам’янка. Кожного дня тут проїжджає тисячі автомобілів.

– Ми впевнені, що такі акції підіймають патріотичний дух наших громадян, – розповідає активіст, учень Київської ЗОШ № 285 Михайло Альбін.

– Водії, які проїжджали, сигналили, вітаючи нас. Деякі з них вигукували «Слава Україні!» та навіть надавали нам матеріальну допомогу, – зауважує учениця Корсунь-Шевченківської гімназії № 4 Марія Росколенко.
– Посмішки на обличчях людей дали нам зрозуміти, що наші старання були недаремні, – додає учень Корсунь-Шевченківської ЗОШ № 1Тарас Матвієвський.

Учасники акції отримали безліч позитивних емоцій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x