На Черкащині хочуть створити координаційний центр для військових

На Черкащині хочуть створити координаційний центр для військових

В області планують створити координаційний та реабілітаційний центри. Координаційний центр надаватиме послуги учасникам АТО, черкаському батальйону, сім’ям військовослужбовців. Центр буде займатися забезпеченням лікуванням, створенням усіх соціальних умов для військовослужбовців та сімей, де є загиблі. Про це під час прес-конференції повідомив голова ОДА Юрій Ткаченко. Інформує власний кореспондент «Нової Доби».

У центрі буде створена єдина база обліку всіх, хто знаходиться в зоні АТО. Також розроблять відповідну програму для сімей, де є учасники антитерористичної операції, щоб звільнити їх від квартплати, можливо інших компослуг. За слова Юрія Олеговича, для них має бути також безкоштовний проїзд. Буде створений і окремий сайт, на якому надаватиметься вся необхідна інформація для військових та їхніх сімей. До Центру увійдуть громадські організації області та волонтери.
Голова ОДА Юрій Ткаченко хотів би, щоб цей Центр очолила Оксана Циганок, адже вона часто їздить у зону конфліктів і контактує з багатьма командирами різних загонів.

А реабілітаційний центр для військових буде створено на базі Черкаського обласного госпіталю для інвалідів Великої Вітчизняної війни. Там є цілий поверх, шостий, де можна розмістити близько 50 осіб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x