Корсунського «Сокола» прооперували в Дніпропетровському госпіталі

Пораненого бійця батальйону «Азов» корсунця Романа Сокуренка у понеділок, 11 серпня, перевезли у клінічний-військовий госпіталь в місто Дніпропетровськ. Тяжкопораненого солдата з польового госпіталю переправили вертольотом його бойові побратими. Надзвичайно переймається долею солдата-корсунця і Тетяна Чорновол. Мама пораненого Тетяна Перетятько постійно з сином. Запитувала лікарів, що потрібно для його лікування, адже всі земляки хвилюються за свого героя, пропонують здати кров, передають кошти на лікування. Дніпропетровські медики запевнили солдатську матір, що у них поки що є все необхідне. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Вдень у понеділок Роман прийшов до тями, попросив соку. Однак увечері його стан погіршився: відкрилася кровотеча, його знову прооперували і він наразі перебуває у палаті інтенсивної терапії. Про це ми дізналися від подруги матері Лариси Ткач.
Матір в реанімаційне відділення не пускають, однак вона змогла через скло подивитися на Романа, котрий спав після операції. Наразі його стан лікарі називають тяжким. Головний лікар – наш земляк, корсунець, котрий пообіцяв зробити усе можливе для порятунку Романа, задіяні кращі фахівці-хірурги. Можлива ще операція. Поки що він перебуватиме в Дніпропетровському госпіталі.

Нагадаю, боєць батальону МВС «Азов», корсунець Роман Сокуренко (позивний «Сокіл») був поранений у живіт під час бою під Іловайськом у неділю 10 серпня. В цьому ж бою загинув чоловік Тетяни Чорновол Микола Березовий.
Наразі корсунські волонтери збирають кошти, які знадобляться якщо не тепер, то пізніше, під час реабілітації Романа. Скриньки пожертв встановлені на корсунському ринку та в Спасо-Преображенському храмі. А ще прохання до всіх небайдужих людей, хто має родичів – волонтерів у Дніпропетровську. Мама Романа шукає постійне житло в Дніпропетровську, їй потрібна допомога. Номер її мобільного (067) 687-66-96, Тетяна Володимирівна Перетятько.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x