«Черкаські Мавпи» завітали на загальні збори засновників АБКУ Суперліги

«Черкаські Мавпи»  завітали на загальні збори засновників АБКУ Суперліги

Вчора у Києві відбулися загальні збори засновників АБКУ Суперліга. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

На засідання завітали представники одинадцяти членів Суперліги, серед яких і «Черкаські Мавпи». Відсутніми були три клуби, які, швидше за все, не візьмуть участі у новому сезоні, а це: БК «Донецьк», «Азовмаш» та «Кривбас». Від Федерації баскетболу України на зборах був присутній секретар ФБУ – Олександр Ларін.

Окрім того, був присутній і представник ймовірного новачка турніру – «Авангарда». Правда, питання про прийняття новачка турніру відразу вирішити не вдалося. Ймовірно, це питання буде вирішено на наступному зібранні АБКУ. Решта всі питань розглядалися продуктивно і майже одностайно. Це відзначив і директор БК «Черкаські Мавпи» – Володимир Гриценко.

«Відзначу високий і продуктивний темп розгляду всіх питань. Зрозуміло, що ситуація у державі теж позначилася на ситуацію у середині ліги. Зараз головним моментом є залишити на пристойному рівні організацію турніру, але зробити це треба доволі економно. З цим погоджуються всі, без винятку, представники клубів. На часі є і питання про кількість легіонерів. Фактично і у минулому році говорили про схему 3+2, зараз така формула виглядає логічно. Щодо остаточної кількості клубів у чемпіонатів, то це визначиться на найближчому засіданні. Самі розумієте, є два варіанти», – зауважив Володимир Гриценко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x