Уманський районний центр зайнятості організував професійне навчання безробітних

Уманський районний центр зайнятості організував професійне навчання безробітних

Однією із найбільш дієвих форм допомоги тим, хто втратив роботу, або вперше шукає її, є професійне навчання за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Адже здобувши професію, потрібну на ринку праці, громадянин має більше шансів працевлаштуватися. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

Саме тому Уманським районним центром зайнятості організовано професійне навчання безробітних осіб за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорії «А1». Професія висококваліфікованого тракториста – машиніста сільськогосподарського виробництва є гарантією працевлаштування, адже потреба в спеціалістах за цією професією незмінна, особливо у сільській місцевості. Не дивно, що всі 10 осіб, котрі прийняли рішення отримати нову спеціальність, після закінчення навчання працевлаштовані, відповідно до укладених договорів, у сільськогосподарських підприємствах Уманського району.

Один із них – Олександр Гіренко, який проживає в селі Коржова Слобода на Уманщині та має професію водія автотранспортного засобу. Чоловік пройшов перепідготовку за другою професією та набув практичних навичок роботи з технікою на виробничому навчанні в сільськогосподарському товаристві. По завершенню навчання успішно склав іспит і влаштувався на роботу за набутою професією в ТОВ «Весна».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x