У Черкасах для засуджених організували турнір із шашок

У Черкасах для засуджених організували турнір із шашок

Турнір із шашок влаштували для засуджених пенітенціарії Черкаського району. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Турнір із шашок організували у Червонослобідському будинку культури. Підтримали ініціативу інспекторів й працівники відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської райдержадміністрації. Усе, як на справжніх змаганнях: суворий суддя, сильні гравці та переможні медалі.

Спочатку учасників поділили на пари за допомогою жеребкування. Потому – напружена гра. Сильних гравців суддя помічає вже під час першої партії. Хоча результати на турнірі у декого й не найкращі, проте хлопці змогли найголовніше – потоваришувати зі своїм суперником.

Усього у турнірі беруть участь 10 гравців. Провести змагання серед засуджених та не пов\’язаних із позбавленням волі – ідея пенітенціаріїв. Головна мета – перевиховання.
Перевиховувати та наставляти на шлях правильний не втомлюються й тамтешні психологи. З проблемною молоддю вони працюють вже не один рік. Такі заходи, кажуть, неабияка допомога засудженим для адаптації у суспільстві.

Закінчились змагання перемогою найсильніших. Тріумфаторам вручили грамоти та медалі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x