Нічиєю закінчилася гра між черкасцями та харків’янами

Нічиєю закінчилася гра між черкасцями та харків’янами

Сьогодні в інституті пожежної безпеки ім. Героїв Чорнибиля відбувся товариський міні-футбольний матч між офіцерами-рятувальниками Управління ДСНС України у Черкаській області та Національного університету цивільного захисту України. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

На пропозицію проректора Національного університету цивільного захисту України Олега Семківа зіграти товариський матч радо пристав начальник Управління ДСНС у Черкаській області Віктор Гвоздь, у минулому сам успішний футболіст.

Спортивну подію радо підтримали і в інституті пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля який може пишатися славетною спортивною історією та гучними перемогами своїх спортсменів з багатьох дисциплін. Підтримуючи спортивну ініціативу, ректор інституту Василь Андрієнко, не лише надав для проведення новітній футбольний майданчик із штучним покриттям а й забезпечив матч суддівською бригадою.

Щодо самої гри, то вона видалася і напруженою і непередбачуваною і цікавою, саме такою, якою її полюбляють чисельні вболівальники міні-футболу.

Попри ігрову перевагу команди Національного університету цивільного захистуУкраїни у першому таймі, який завершився з рахунком 5:1, у другому таймі ситуація на майданчику змінилася кардинально і команді Управління яка додала у впевненості та швидкості, вдався видовищний «камбек» 5:5!

Особливо видовищний трилер розігрався на останній хвилині матчу. Команда Національного університету цивільного захисту України забивши зі штрафного шостий м’яч в чергове вийшла у перед, і здавалося вже не віддасть перемогу, проте, гра триває до свистка судді.

Команда УДСНС замінивши воротаря на польового гравця на останніх секундах влаштувала справжню облогу карного майданчику Харків’ян і, врешті їм вдалося не лише зрівняти рахунок, а й ледь не вирвати перемогу на останніх секундах, коли нападник черкаської команди схибив із «убійної» позиції.

Врешті свисток судді підбив остаточний підсумок у грі 6:6! Як прийнято говорити у таких випадках – перемогла Дружба! Попри напруження на майданчику здавалося цей результат задовольнив обидві команди, спортсмени радо обнімалися та вітали один одного На згадку про матч дружби, капітани команд обмінялися сувенірами та пам’ятними подарунками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x