На позачерговій сесії депутати районної ради внесли зміни до програми «Територіальна оборона»

На позачерговій сесії депутати районної ради внесли зміни до програми «Територіальна оборона»

Учора, 13 серпня 2014 року депутати Черкаської районної ради провели позачергову сесію. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської обласної ради.

Необхідність пленарного засідання була викликана потребою внести зміни до районної програми «Територіальна оборона» на 2014 рік та до районного бюджету.

Провів сесію голова районної ради Анатолій Яріш. У її роботі взяли участь голова райдержадміністрації Костянтин Омаргалієв, начальники галузевих управлінь та відділів райдержадміністрації, представники ЗМІ та громадськості.

Першим з питань порядку денного депутати розглянули внесення змін до районної програми «Територіальна оборона» на 2014 рік. Інформував начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту населення, режимно-секретної роботи, запобігання та виявлення корупції апарату районної державної адміністрації Ігор Троценко.

Потім було розглянуто і внесено зміни до рішення районної ради від 31.01.2014 № 33-2/VI «Про районний бюджет на 2014 рік», про що поінформував начальник фінансового управління райдержадміністрації, депутат районної ради Сергій Степанюк. Ці зміни в основному передбачають виділення сільськими радами 640 тисяч грн. на виконання районної програми «Територіальна оборона» на 2014 рік та інше.

У ході засідання депутати обговорили та затвердили ряд питань управління майном районної комунальної власності, а саме: надали дозвіл комунальному підприємству теплових мереж Черкаського району на списання майна районної комунальної власності; затвердили скориговані тарифи на послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання тощо.

Вищезазначені проекти рішень були попередньо опрацьовані у постійних комісіях районної ради, а тому після розгляду на сесії депутати їх підтримали.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x