В опалювальний сезон Черкащина грітиметься енергією альтернативних джерел

Альтернативні види палива – чудовий спосіб заміни газу, більш економний та ефективний. Сьогодні й Україна прагне до впровадження біопаливних технологій, якими успішно користується Європа.
Для того, аби обговорити питання виробництва паливних пеллет та брикетів в області за одним столом зібралися представники обласної влади та керівники приватних підприємств, які працюють з біопаливом: ТОВ «Черкасибіопаливо», СТОВ «Урожай», ПП «Трансбіопаливо», ТОВ «Мареллі».

Зустріч відбулась під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Наталії Старікової та за ініціативою управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА.
Представники приватного бізнесу готові до співпраці із владою. Їх пропозиції стосуються, у першу чергу, продажу самого тепла, оскільки на сьогодні це найбільш вдалий варіант для теплопідприємств області. Таким чином біопаливні підприємства встановлюють свою котельню чи котли у закладах, які отоплюватимуться, а область сплачуватиме за 1 Гкал тепла.

Варто зазначити, що представники згаданих товариств та підприємств мають досвід у роботі з альтернативними джерелами енергії, що є вагомою перевагою у досягненні зважених та раціональних рішень, важливих для забезпечення стабільності під час опалювального сезону.
Нагадаємо, що у Черкаському районі Всеукраїнська теплогенеруюча компанія «Укртепло» уже проводить роботи із завершення встановлення 18 котлів, які працюватимуть на біопаливі. Також на разі з’ясовуються питання щодо встановлення котлів у Чорнобаївському районі та м. Ватутіне.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x