Черкащанка ледь не втопилась у Дніпрі

Черкащанка ледь не втопилась у Дніпрі

Акваторія Дніпра поблизу Річкового порту сьогодні ледь не забрала життя 67-річної жительки Черкас. Завдяки зусиллям рятувальників комунальної установи «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба», які оперативно прибули на виклик про допомогу та професійно спрацювали, вдалось врятувати життя пенсіонерці, яка була у вкрай знесиленому стані. «Новій Добі» про це повідомили в прес-службі Черкаської міської ради.

Начальник управління цивільного захисту департаменту житлово-комунального комплексу Юрій Кривошея розповів, що ця подія трапилась сьогодні, 14 серпня, близько 16-ої години поблизу Річкового порту.

За його словами, те, що цю жінку вдалось витягти з води живою – фактично диво. Оскільки вона була вкрай знесилена. Проте піти на дно їй завадив саморобний рятувальний жилет, виготовлений з поліетиленових пляшок, який і тримав тіло жінки на воді.

У той же час відзначив, аби запобігти у подальшому подібних випадків, варто купатись лише у відведених для цього місцях – на обладнаних відповідним чином пляжах, де є рятувальні пости.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x