На Черкащині чоловік вкрав у сусіда ноутбук

На Черкащині чоловік вкрав у сусіда ноутбук

Звільнившись з місць позбавлення волі, чоловік знову пішов на крадіжку. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

У свого сусіда в Черкаському районі викрав ноутбук та гумовий човен.

До Черкаського райвідділу міліції звернувся 43-річний житель Черкаського району із завою про те, що з його будинку викрадено ноутбук та гумовий човен.

На місце події була направлена слідчо-оперативна група та дільничний інспектор міліції.

Спілкуючись з потерпілим, дільничний дізнався, що той був відсутній вдома близько двох тижнів, а повернувшись – виявив відсутність власних речей. Чоловік навіть не підозрює, хто міг здійснити крадіжку. Уважно вислухавши заявника, правоохоронці почали встановлювати підозрюваного у вчинені кримінального правопорушення. Дільничні інспектори міліції перевірили раніше судимих осіб за вчинення аналогічних кримінальних правопорушень та опитали жителів села.

До правоохоронців надійшла інформація, що по селі ходив чоловік та пропонував купити в нього човен і ноутбук за низькою ціною. Працівники міліції встановили підозрюваного, ним виявився 28-річний сусід потерпілого, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

Замісцем проживання зловмисника не виявилося, його знайшли в лісовомумасиві, неподалік власного дому, де він переховувався.

В кабінеті слідчого крадій пояснив, що на даний час ніде не працює, а гроші потрібні на прожиття, тому і пішов на крадіжку. Дізнався, що сусід, який проживає поряд, відсутній вже декілька днів за місцем проживання. Вибрав вдалий момент та проник до будинку, з якого викрав гумовий човен та ноутбук. На наступний день продав вказані речі односельчанину.

За цим фактом слідчим відділенням Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка)Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання увигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Речові докази повернуті власнику.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x