У таборі «Мрія» дітей навчали правилам дорожнього руху

У таборі «Мрія» дітей навчали правилам дорожнього руху

Залишилося мало часу і літні шкільні канікули вже скоро закінчуються, але працівники Державтоінспекції продовжують проводити профілактичні заходи із запобігання дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ДАІ Черкаської області.

Адже малеча, не маючи достатнього життєвого досвіду, не можуть так швидко як дорослі орієнтуватися на дорозі. А це нерідко приводить до дорожньо-транспортних пригод за їх участю. Аби попередити такі випадки співробітники відділу ДАІ міста Черкаси сьогодні відвідали дитячий оздоровчий табір «Мрія», щоб нагадати дітлахам про правила безпечної поведінки на дорозі. Захід побудований в ігровій формі, залишив у дітей приємні враження.

Малеча не тільки уважно слухала розповідь інспектора про Правила дорожнього руху, а й розгадували загадки, брали участь у тематичних іграх та вікторинах. А потім діти з захопленням малювали на асфальті і розмальовували у розмальовках на тему безпеки дорожнього руху.

Після закінчення у дітей була можливість ознайомитися з патрульним автомобілем ДПС, самим активним дітлахам дали можливість сісти за кермо автомобіля, включити сирену та передати своїм друзям по гучномовцю привітання.
Інспектори ДАІ побажали дітям безпечного закінчення літа, гарного настрою, цікавих розваг та завжди залишатися зразковими учасниками дорожнього руху.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x