Одарич запропонував звільнити від компослуг сім’ї військових, які зараз у зоні АТО

Одарич запропонував звільнити від компослуг сім’ї військових, які зараз у зоні АТО

Відповідне доручення міський голова Сергій Одарич дав сьогодні департаменту соціальної політики. Сергій Олегович, зокрема, запропонував внести зміни до міської програми «Турбота», включивши до неї пункт про звільнення від сплати за комунальні послуги ті черкаські родини, чиї близькі нині воюють у зоні АТО за цілісність та незалежність України. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі міської ради.

– Всі, хто нині служать в зоні АТО, – це працездатні чоловіки. Вони мали певні доходи, утримували сім’ї. Нині вони мобілізовані чи поїхали на Схід добровольцями. Потрібно внести зміни до програми «Турбота» і оплачувати з міського бюджету комунальні послуги, надані тим родинам, чиї близькі нині воюють в зоні АТО, – підкреслив Сергій Одарич.

Список родин, в яких рідні нині захищають українську незалежність на Сході нашої держави, має надати департаменту соціальної політики міський військкомат.

Підготовлений проект рішення про внесення змін до міської програми «Турбота» повинні схвалити на сесії депутати міської ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x