У Черкасах вітали прикордонників, які повернулись із зони АТО

У Черкасах вітали прикордонників, які повернулись із зони АТО

Голова черкаської ОДА Юрій Ткаченко привітав майбутніх прикордонників із посвяченням у курсанти Навчального центру Держприкордонслужби та відзначив військових, які повернулись із АТО. Про це \”Нова Доба дізналася в прес-службі Черкаської ОДА.

Дві позитивні події зібрали городян на центральній площі міста Черкас. Одна з них – вручення погонів вихованцям Оршанецького центру, які через тиждень складуть присягу на вірність Україні. Як зазначив голова Черкаської ОДА Юрій Олегович, ці 116 хлопців і дівчат є справжнім патріотами, адже не дивлячись на буремні події у країні, вони не злякались військової служби.

Радісно містяни вітали героїв державної прикордонної служби, які повернулись з «гарячих» кордонів, що на сході України. Усього в зоні АТО служили 733 прикордонники Оршанецького центру. На жаль, не всі повернулись з війни, 13 чоловік назавжди залишаться у пам’яті черкащан, як герої нашого часу. За відзнаку у захисті державних кордонів понад 200 прикордонників отримали нагороди, серед яких державна нагорода «За військову службу України», «За мужність в охороні державного кордону», «Відмінний прикордонник», ювілейна відзнака «60 років Черкаській області», почесні грамоти та годинники з прикордонною символікою.

– Я пишаюсь, що серед нас є стільки людей, гідних називатись героями. З цими людьми, я певен, що наші кордони під надійною охороною, – відзначив Юрій Олегович Ткаченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x