На Канівщині чоловік вирощував коноплю

На Канівщині чоловік вирощував коноплю

Наркозалежний житель одного із сіл Канівського міськвідділу на своїй присадибній ділянці вирощував рослини коноплі. Не зважаючи на те, що молодик знав про те, що порушує закон, його це не спинило. Нарковмисні рослини вилучено. Дії чоловіка кваліфіковано за статтею 310 Кримінального кодексу України. \”Новій Добі\” про це повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Нещодавно в ході проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Мак» до підрозділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Канівського міського відділу міліції надійшла інформація про вирощування конопель одним із жителів сіл району.

Під час проведення санкціонованого обшуку інформація підтвердилася. Оперативники на присадибній ділянці 35-річного жителя одного із сіл району знайшли плантацію конопель. Близько 90 кущів нарковмисних рослин вилучено та направлено на дослідження. Чоловіка доставили до міськвідділу для дачі показів. Експертиза підтвердила, що вилучені рослини являються нарковмисними. Зловмисник не заперечував своєї вини. Він зізнався, що від недавнього часу захопився наркотиками і не може нічого з цим зробить, тому вирощує зілля для власних потреб.

Як розповів начальник Канівського міського відділу міліції Олександр Штейман слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу від ста до п\’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x