Головний тренер похвалив вихованця \”Черкаських Мавп\”

Головний тренер похвалив вихованця \”Черкаських Мавп\”

Головний тренер збірної України з баскетболу похвалив Святослава Михайлюка. Про це \”Нова Доба\” дізналася на сайті \”Черкаський спорт\”.

Нещодавно національна збірна України з баскетболу повернулася зі зборів у Литві. У Києві тренерський штаб відсіяв кількох виконавців. Нині у складі команди працює 14 гравців. Серед них і 17-річний вихованець \”Черкаських Мавп\” Святослав Михайлюк. Баскетболіст вже встиг дебютувати за команду.

Днями команда вирушила до Франції, де візьме участь у міжнародному турнірі. Головний тренер збірної Майк Фрателло розраховує на баскетболіста й готовий дати йому шанс себе проявити.

\”Святослав Михайлюк отримав можливість зіграти за збірну, і це добре, тому що до цього я не спостерігав за його грою наживо, лише на відео. Святослав провів з нами кілька тренувань, у першій грі я випустив його на паркет зовсім на трохи, я дав йому можливість поспостерігати за грою такого рівня. У наступному матчі я відчув, що Святослав має отримати шанс зіграти кілька хвилин. І він зіграв їх. Він усвідомлював, що багато чого не знав з того, що ми робимо, адже приєднався до нас досить пізно. У нас було лише декілька днів спільних тренувань. Але він дуже плідно працював, десь не знав як взаємодіяти з гравцями, як правильно діяти у захисті. Я сказав йому: «Не переживай, просто грай, неможливо думати про стільки речей одночасно». Святослав гарно себе проявив, з ним усе гаразд.

Протягом наступних 17 днів у Михайлюка ще буде шанс себе проявити. Ми повинні подивитися. Було б добре, якби він приєднався до нас на початку зборів, але він виступав за юніорську збірну. До його появи ми провели вже 23 чи 24 тренування, йому потрібно це надолужити. А у нього було лише 3 чи 4 тренування. Але він впорається, він розумний молодий чоловік, у нього баскетбольні мізки, мислення. Він схоплює все нальоту. У нього багато домашніх завдань. Все буде добре з ним\”, – зазначив Майк Фрателло.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x