\”Черкаський Дніпро\” переміг \”Кристал\”

\”Черкаський Дніпро\” переміг \”Кристал\”

Як і останню кубкову гру проти «Скали» цей поєдинок сміливо можна зарахувати до активу дніпрян. Черкаська команда не лише зуміла обіграти лідера першості і піднятися на другий рядок, а й проявити волю до перемоги та бажання грати в атакувальний футбол. Про це \”Нова Доба\” дізналася на сайті \”Черкаський спорт\”.

Правда, на самому початку гри про будь-які епітети на адресу господарів і натяку не було. Стартові хвилини проти «Кристалу», який ще не програвав у цьому чемпіонаті, черкасці провели досить мляво. У результаті, херсонці заволоділи центром поля і видали кілька гострих атак, які увінчалися фланговими прострілами. Особливою активністю відзначився капітан приїжджих. Сергій Цой вміло диригував діями своїх партнерів. За таких обставин навіть не відразу простежилася атакувальна схема Столовицького на цю гру. Черкаський клуб ледь не вперше зі свого заснування (2010-й рік) почав грати у два нападники. Правда, це почало кидатися у ввічі після екватору першого тайму, коли молодий Довбик раз-по-раз загострював ситуацію біля воріт «Кристалу». Досвідченого Батальського у ці хвилини було помітно значно менше, своє важливе слово він скаже дещо пізніше. Гол у ворота господарів прийшов якось нелогічно, фактично тоді, коли черкасці зуміли перехопити ініціативу і навіть створили кілька гольових нагод. На 32-й хвилині Сергій Цой став автором шедевра. Рахунок у матчі півзахисник кристалу відкрив прекрасним ударом зі штрафного. Покласти м’яч під стійку Цою не завадила ані відстань у 30 метрів, ані стінка, ані голкіпер – 0:1.

Майже відразу черкасці могли відігратися, але пенальті за гру рукою захисника Кристалу не зумів реалізувати Олег Тарасенко. Виправив помилку свого партнера наприкінці тайму молодий Довбик. Сімнадцятирічний нападник вдало відкрився під передачу, протягнув м’яч метрів п\’ятнадцять, але відразу забити не вдалося. Лише після метушні захисників форвард в один дотик «розстріляв» кут воріт «Кристалу» – 1:1.

У другому таймі черкасці заграли агресивніше. Особливо це стосується правого флангу. Дует Гонщик-Захаревич «рвали» праву бровку, як старе ганчір’я. Хороша комбінація призвела до переломного голу у цьому матчі. Захаревич віддав розрізну передачу на вривання у вільну зону Гонщика, а Вадим потужно прострілив на одинадцятиметрову позначку, звідки у падінні Батальський зробив рахунок 2:1. Навіть після забитого м’яча господарі продовжили шукати щастя біля чужих воріт. Пригадується поперечина Безсалова після технічного удару, кілька пострілів флангових хавів «Дніпра» з гострих кутів і вихід один в один Ушакова. Наприкінці гри черкасці все ж забили заслужений гол. Захаревич вистрілив здалеку, мя’ч зрекошетив від захисника і влетів у ворота «Кристала».

3:1 – серйозна заявка Столовицького на знищення приставки «в.о».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x