На Тясмині пройшли змагання з веслування

На Тясмині пройшли змагання з веслування

Шістнадцятий раз поспіль на веслувальній базі Шевченківського Будинку фізкультури «Локомотив» відбулися змагання з веслування на байдарках і каное серед ветеранів «Тясминська регата». Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Організатори змагань гостинно зустріли більше 50 спортсменів – ветеранів з усіх регіонів нашої держави. Ветерани, зокрема й п’ятиразові чемпіони Європи цього року з драгонботу Володимир Скицько та Микола Баховський, керівники міста, тренери та вболівальники вшанували хвилиною мовчання загиблих в антитерористичній операції, яка триває на території нашої держави. До присутніх з привітальним словом звернулися перший заступник міського голови Юрій Студанс, секретар міської ради Ярослав Березань, директор Шевченківського Будинку фізкультури Олександр Говденко, заслужений майстер спорту, чемпіон Олімпійських ігор 1964 року у м. Токіо Андрій Хіміч, віце-президент регбійно-футбольного клубу «Сміла» Алла Калініна.

У напруженій безкомпромісній боротьбі у різних вікових категоріях переможцями стали: Анатолій Калініченко, Андрій Ободовський, Віталій Чистяков, Олександр Яковченко, Володимир Скицько, Раїса Сафроненко, Микола Баховський, Олексій Ободовський. Наприкінці змагань спортсмени молодого покоління також продемонстрували свою майстерність, зокрема, Олексій Гаркавий та Владислав Руденко, які напередодні на чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное у м. Дніпропетровськ посіли відповідно перше та четверте місця. У молодіжному фіналі перемогу виборов Владислав Руденко.

Усі переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями та призами. Церемонію нагородження провели перший заступник міського голови Юрій Студанс, керуючий справами міськвиконкому – заступник міського голови Олександр Головченко та майстер спорту міжнародного класу, срібний призер Олімпійських ігор у місті Сеулі 1988 року, депутат міської ради Олександр Мотузенко. Згадали спортсмени і про своїх тренерів – наставників Івана Нікіфоровича Тихоновського, Олександра Сергійовича Карамушку, Олега Івановича Шраменка, яких по праву можна назвати засновниками веслування у нашому місті та вручили їм подарунки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x