Четверо звенигородчан обкрадали міські дачі

Четверо звенигородчан обкрадали міські дачі

Дільничні інспектори міліції затримали чоловіків, що спеціалізувалися на крадіжках металевих виробів з дачних ділянок містян. За вчинене зловмисникам загрожує до п’яти років ув’язнення.

До чергової частини Звенигородського районного відділу міліції почали звертатися мешканці Ватутіного з повідомленнями про крадіжки металевих виробів з їхніх дачних домоволодінь.

Правоохоронці проводили ретельний огляд місця події, опитували можливих свідків, а також спілкувалися з потерпілими.
Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

В ході перевірки місцевих пунктів заготівлі металобрухту дільничні інспектори міліції виявили крадені металеві предмети. Працівник пункту розповів, що їх здали постійні клієнти та описав їх. За складеним описом міліціонери встановили, що до даних кримінальних правопорушень причетні 23-х, 29-ти, 30-ти та 36-річні місцеві жителі.

Підозрюваних було запрошено до райвідділу для дачі показів. Під тиском незаперечних доказів чоловіки зізналися у вчиненому та розповіли слідчому, що усе спланували заздалегідь. Вночі на автомобілі приїхали до кооперативу. Перелазили через паркан у ті двори, де лежали металеві предмети. Все вантажили до автомобіля та вивозили на металобрухт.
Як розповів начальник Звенигородського районного відділу міліції Олег Калюжний, за даними фактами слідчим відділенням Звенигородського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п\’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x