Уманський злодій обкрадав самотніх пенсіонерів

Уманський злодій обкрадав самотніх пенсіонерів

Уманські правоохоронці затримали чоловіка, який обкрадав пенсіонерів та одиноких людей одного із сіл району. Його дії слідчі кваліфікують статтею 185 Кримінального кодексу України.

До чергової частини Уманського районного відділу міліції почали надходити повідомлення від пенсіонерів одного з сіл району про крадіжки домашньої птиці та металевих виробів.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Працівники міліції виїжджали на місце подій, оглядали його та не виявляли пошкоджень. Правоохоронці дійшли думки, що діє одна й та ж особа. Встановлюючи коло спілкування потерпілих, правоохоронці звернули увагу на те, що напередодні крадіжок всі вони спілкувалися з 25-річним раніше судимим місцевим жителем, який мав недобру славу на селі та ніде не працював.
Міліціонери встановили місце проживання підозрюваної особи та завітали до його домівки. Побачивши людей в погонах на своєму подвір’ї, чоловік зрозумів, що його викрито і відразу у всьому зізнався, Він розповів, що підроблявся, допомагаючи по господарству пенсіонерам та одиноким людям. Добре орієнтуючись в домоволодіннях потерпілих, чоловік повертався назад вночі та вчиняв крадіжки металевих предметів та домашньої живності. Крадене відразу продавав.

Наразі за даними фактами слідчим відділенням Уманського районного відділу міліції відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x