Черкащани відбудують школу в Лисичанську

Черкащани відбудують школу в Лисичанську

Школа у Лисичанську, що на Луганщині, носитиме ім’я Богдана Хмельницького.

Черкаські будівельники невдовзі візьмуться за ремонт ще однієї школи, пошкодженої під час військових протистоянь, у тепер вже мирному Лисичанську Луганської області. Утім, відновлять у ній не лише стіни, а й назву: після реконструкції загальноосвітній заклад №24 назвуть іменем українського гетьмана – Богдана Хмельницького.

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській ОДА.

Рішення про відновлення цього соціального об’єкту було прийнято головою Черкаської ОДА Юрієм Ткаченком під час відвідин звільненого міста. За словами в.о. голови Луганської ОДА Ірини Веригіної, з якою обласний очільник зустрічався у Лисичанську, школа №24 у результаті бойових зіткнень серед усіх інших об’єктів соціальної інфраструктури міста постраждала найбільше.

– Дуже хочу, щоб школи Донеччини і Луганщини, які ми взялись відбудовувати, допомогли місцевим дітям рости патріотами своєї нації й держави, – сказав очільник області.

Завершити ремонт цього навчального закладу мають буквально за кілька тижнів, аби вже першого вересня дітлахи могли спокійно сісти за парти і розпочати навчання у комфортних умовах. А на відкриття оновленої школи на початку вересня планує прибути і голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

Нагадаємо, що обласна влада взяла під своє шефство відбудову школи у Слов’янську Донецької області. Її ремонт черкаські будівельники розпочали ще в липні. По закінченню ремонтних робіт заклад носитиме ім’я Тараса Шевченка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x