Катеринопільці зібрали понад 30 тон \”гуманітарки\” для армії

Катеринопільці зібрали понад 30 тон \”гуманітарки\” для армії

Армія з народом, а народ зі своїм військом – під таким гаслом живе сьогодні Катеринопільщина.

До збору гуманітарної допомоги бійцям АТО долучилися громадяни району різних соціальних категорій та вікових груп. Активність проявляють підприємці, які допомагають продуктами та предметами першої необхідності. Крім цього, відкрито спеціальний рахунок, на якому акумулюються благодійні кошти, що використовуються для підтримки тих, хто бере участь у бойових діях на Сході України. Районна державна адміністрація виступає організатором і координатором як збору гуманітарної допомоги, так і її відправки в зону АТО.

Про це «Новій Добі» повідомили в Катеринопільській РДА.

В результаті спільних дій влади й громадськості вже зібрано і передано для бійців більше 30-ти тонн гуманітарної допомоги. Також до кожного вантажу працівниками центральної районної лікарні додаються медичні препарати. На часі – відправлення КАМАЗу з гуманітарною допомогою для потреб батальйону, яким командує наш земляк – підполковник Василь Коваль.
– До цієї благодійної акції долучилися громади всіх населених пунктів району. Люди об`єдналися у спільній меті – допомогти й підтримати українських військових, які нині відстоюють свободу і цілісність нашої держави. Це наш внесок у перемогу – наголосила голова райдержадміністрації Ольга Ніколенко в ході координаційної наради 18 серпня нинішнього року.
Робота по збору гуманітарної допомоги бійцям АТО продовжується.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x