Чигиринець вкрав прикраси у батьків дружини

Чигиринець вкрав прикраси у батьків дружини

Чоловік викрав у батьків своєї дружини золоті і срібні прикраси та здав їх у ломбард. Зловмисника затримано.
До чергової частини Чигиринського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 49-річного жителя одного із сіл району про крадіжку золотих та срібних виробів. Правоохоронці спілкувалися з місцевими жителями, перевіряли ломбарди та місця ймовірного продажу і скупки цінних речей.

Про це «Новій Добі» повідомили в СГЗ УМВС в Черкаській області.

В одному із ломбардів міста працівники міліції виявили викрадені речі. Робітник ломбарду надав необхідну інформацію про чоловіка, який здавав прикраси. Його опис співпадав з описом зятя потерпілого, який днями заходив до них у гості. Як з’ясувалося, чоловік вже давно разом зі своєю дружиною не проживає. Того дня, коли зникли речі, він приходив до них у гості, щоб налагодити відносини з дружиною.

Працівники міліції завітали до його оселі. Зустрівши на своєму порозі людей у формі, чоловік зрозумів, що його викрито і зізнався у вчиненому. Він розповів, що того дня йому не вдалося помиритися зі своєю половинкою і він вирішив помститися. Коли жінка відволіклася, забрав із хованки усі золоті та срібні вироби. Крадене в той же день здав до ломбарду. Усі кошти чоловік витратив на свої потреби.

Як розповів начальник Чигиринського районного відділу Олександр Московченко крадені прикраси вилучено та повернуто потерпілому. За даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п\’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x