У городищанина вкрали компресор до холодильника

У городищанина вкрали компресор до холодильника

Зловмисник викрав компресор до холодильника у знайомого, який надав своє житло для ночівлі. Крадія затримано. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Городищенського райвідділу міліції звернувся 58-річний місцевий житель. Заявник розповів, що виявив у своєму не житловому будинку відсутність компресора до холодильника. На місце події була направлена слідчо-оперативна група.

Спілкуючись з потерпілим оперативні працівники дізнались, що своє житло, а саме приміщення літньої кухні, чоловік безкоштовно надавав одному знайомому. Навідавшись до своєї оселі господар виявив, що чоловік який винаймав у нього приміщення зник зі своїми речами і нічого йому не повідомив. Оглянувши літню кухню, господар помітив, що разом із гостем з приміщення зник компресор до холодильника. Отримавши опис підозрюваного, правоохоронці почали його пошуки, які невдовзі завершились. Зловмисника було знайдено та запрошено до райвідділу для дачі пояснень.

В кабінеті слідчого чоловік зізнався у вчиненні кримінального правопорушення та розповів, що постійного місця проживання та роботи він не має. Познайомився з місцевим, який надав своє приміщення літньої кухні для ночівлі безкоштовно, але за умови, що він буде працювати по господарству. Через деякий час, чоловіку знадобились гроші і він вирішив викрасти компресор з холодильника, який потім продав сусіду. Гроші витратив на власні потреби.
На даний час слідчим відділенням Городищенського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x