Черкащина зможе змагатися за гранти та залучати інвесторів з Європи

Черкащина зможе змагатися за гранти та залучати інвесторів з Європи

На початку жовтня область буде представлена на Відкритому тижні європейських регіонів (European Open Days Week). Про це інформує сайт My Webpage

Відвідати цей грандіозний захід черкащан запросила делегація з Грузії, яка брала участь у створенні стратегії економічного розвитку Черкаської області 15—16 серпня, організатором якого виступив Громадянський рух «За процвітання Черкащини». Грузинські експерти запропонували Черкащині реальний шлях до практичного міжнародного співробітництва з країнами Європейського Союзу.

– З 6 по 9 жовтня в Брюсселі відбудеться щорічний масштабний захід під назвою «Відкритий тиждень європейських регіонів». Це тиждень високої конкуренції, куди приїздять близько шести тисяч важливих людей із країн ЄС та інших регіонів, — заявила відомий грузинський політик, віце-президент організації «Європейсько-грузинське суспільство» Нестан Кіртадзе. — У результаті лише з однієї поїздки ваша делегація може налагодити співпрацю з п’ятьма і більше регіонами ЄС! Йдеться про цілком конкретні заходи. Ви зможете отримати практично всі можливі види підтримки від ЄС, у тому числі й фінансову.

Як зазначає голова Громадянського руху «За процвітання Черкащини» Наталія Нетовкіна, запрошення на захід подібного рівня — це реальний шанс залучити інвесторів. Для черкаської громади це ще й можливість поборотися за європейські гранти, а для представників бізнесу — шлях до європейських бізнес-асоціацій. Наталія Нетовкіна подякувала гостям із Грузії та запевнила, що Черкащина сповна скористається запропонованим шансом.

— Я вірю в підтримку Європи! Вірю: якщо ми зробимо достойні інвестиційні проекти, то зможемо отримати необхідні для розвитку області інвестиції, — підсумувала голова Громадянського руху «За процвітання Черкащини» Наталія Нетовкіна. — Це стане одним із кроків до реалізації стратегії економічного розвитку Черкащини, яку ми нині формуємо на Черкащині спільними зусиллями бізнесу, влади та громади.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x