Напоїв, побив і обікрав

Напоїв, побив і обікрав

Після знайомства та спільного розпиття алкогольних напоїв, зловмисник побив потерпілого та викрав у нього золотий ланцюжок. Зухвалого грабіжника встановлено, він дає покази. За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України.

До чергової частини Золотоніського міського відділу звернувся 44-річний житель одного із сіл району. Потерпілий повідомив, що малознайомий чоловік завдав йому тілесних ушкоджень та зірвав з шиї золотий ланцюжок. Оперативний черговий вислухав заявника, зареєстрував заяву та направив на місце події слідчо-оперативну групу.

Працівникам міліції потерпілий розповів, що з чоловіком він познайомився через спільних знайомих, і вже за декілька днів вони разом розпивали в одній компанії оковиту. Після того, як всі розійшлись по домівках, потерпілий залишився з малознайомим чоловіком далі розпивати горілку. В ході розмови у них виникла словесна перепалка, яка переросла у бійку. Завдавши численних ударів потерпілому, зловмисник зірвав з шиї потерпілого ланцюжок та втік з місця пригоди. Отримавши опис підозрюваного, правоохоронці розпочали його пошуки.Під час проведення слідчо-оперативних заходів в поле зору правоохоронців потрапив раніше судимий 25-річний житель одного із сіл району. Чоловіка запросили до райвідділу для дачі пояснень.

Про це «Новій Добі» повідомили в СГЗ УМВС України в Черкаській області.

В кабінеті слідчого чоловік розповів, що неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. На крадіжку пішов через брак коштів, хотів здати викрадений золотий ланцюжок але не встиг – був викритий правоохоронцями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x