Юрій Ботнар запросив колег взяти участь у Марші Єдності

Юрій Ботнар запросив колег взяти участь у Марші Єдності

Депутат Юрій Ботнар під час сесії міської ради звернувся до своїх колег із закликом об\’єднатися незалежно від політичних поглядів та спільно взяти участь у Марші Єдності, який відбудеться 24 серпня і розпочнеться о 18:00 біля пам\’ятника Богдана Хмельницького. Під час заходу проводитиметься збір коштів для спецбатальйону «Січ».

А 23 серпня відбудеться автопробіг, присвячений Дню Прапора України.

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській міській раді.

«23 серпня 2014 року – у День Прапора України ми організовуємо автопробіг Черкасами. Збір на автопробіг на Майдані 700-річчя Черкас о 12-й годині, завершення – на Театральному майдані, біля Державного Прапора, де його було встановлено ще за часів радянської влади», – повідомив депутат.

Юрій Ботнар також звернувся до підприємців міста із проханням виконувати рішення міської ради про маркування російських товарів та їхнє розміщення на окремих торгівельних полицях. А також дотримуватися заборони на проведення салютів, які сьогодні, по-перше, не на часі, а по-друге, у випадку непередбачуваних обставин, можуть дезорієнтувати громадян міста. Він також попросив фахівців відповідних департаментів, на які було покладено контроль за виконанням згаданих рішень, більш активно втілювати їх у життя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x