Хуліганку з Катеринополя, що пошкодила фонтан у Звенигородці, затримали

Хуліганку з Катеринополя, що пошкодила фонтан у Звенигородці, затримали

Дільничні інспектори міліції затримали жительку Катеринополя, яка пошкодила міський фонтан на центральній площі Звенигородки. Дівчину затримано та доставлено до райвідділу для дачі показів. Сума завданих збитків встановлюється.
Вночі до чергової частини Звенигородського районного відділу міліції надійшло повідомлення від жителів міста про пошкодження міського фонтану на центральній площі Звенигородки. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

Про це «Новій Добі» повідомили в СГЗ УМВС України в Черкаській області.

Прибувши за вказаною адресою працівники міліції оглянули місця пригоди, вилучили речові докази та розпочали пошуки зловмисника. Дільничні на чолі з начальником сектору дільничних інспекторів міліції майором міліції Оленою Кирнос з самого ранку були на вулицях міста та опитували місцевих жителів та працівників місцевих розважальних закладів, що розташовані неподалік фонтану. І їх копітка робота дала позитивний результат. Свідки бачили молоду жінку в стані алкогольного сп’яніння, яка йшла у спідньому нічним містом і в руках несла мокрий одяг. Працівник одного із кафе розповів, що цю дівчину бачив в компанії місцевої жительки. Встановивши місце проживання звенигородчанки, працівники міліції встановили і особу зловмисниці. Дівчина розповіла, що на передодні до неї в гості приїхала її подруга із сусіднього району. Дівчата вирішили разом із друзями влаштували вечірку у місцевому барі. Вечір задався жарким і компанія вирішила переміститися до місцевого фонтану.

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння 26-річна гостя в одязі залізла у воду та вилізла на чашу фонтану і почала гойдатися, проте споруда не витримала ваги дівчини та впала разом з нею. Зрозумівши, що накоїли, компанія швидко роз’їхалася по домівках, з надією, що шукати їх ніхто не буде, проте молоді люди помилися, вже наступного дня винні особи були знайдені.

Як розповів начальник Звенигородського районного відділу міліції Олег Калюжний дівчину було доставлено до райвідділу міліції, остання свою вину визнала та дає покази. За даним фактом слідчим відділенням Звенигородського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п\’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x