На чемпіонаті Черкас з футболу «Дахнівка» переграла «Рух»

На чемпіонаті Черкас з футболу «Дахнівка» переграла «Рух»

У заключному матчі 11-го туру чемпіонату Черкас із футболу «Дахнівка» переграла «Рух». Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

У Черкасах наближається до завершення чемпіонат міста з футболу. Цього тижня на міських та приміських полях пройшли матчі 11-го туру першості. Продовжує лідирувати у чемпіонаті «Енергія». Підопічні Ігоря Чуприни за три тури до завершення вже забезпечила собі чемпіонство. «Енергетики» виграли в усіх своїх 11-ти матчах, що дозволяє їм залишити за собою це звання. В останньому турі команда отримає автоматичну перемогу над «Фламінго», яке знялося з турніру, й офіційно стане чемпіоном!

Втім в інших ще триває боротьба. Так, вчора на полі стадіону на Можайського між собою зійшлися «Рух» та «Дахнівка». У першому колі «Рух» легко переграв «Дахнівку», проте цього разу дахнівчани помстилися за ту поразку. Зустріч проходила у цікавому стилі, команди почергово атакували та передавали одна одній ініціативу.

Спочатку лідерство було на боці «Руху». Номінальні господарі більше атакували, користуючись стрімкими фланговими атаками. Втім «Дахнівка» добре «ловила» суперника на контратаках. І вже на 25-ій хвилині чудовий закид на Чепчура завершується голом. 10-ий номер «Дахнівки» впевнено перекинув воротаря й відкрив рахунок у зустрічі. За п’ять хвилин потому Олег Чепчур мав ще одну супернагоду забити, але його удар з 19-ти метрів поцілив у поперечину.

Відповідь «Руху» послідувала лише наприкінці першого тайму. Андрій Івко грамотно пробив зі штрафного – без шансів для воротаря – 1 : 1.

У другому таймі «Дахнівка» провела кілька замін, які й були вирішальними. Прудконогий Олександр Аргеєв неабияк підсилив свою команду, провівши чудовий тайм. Власне через фланг Аргеєва проходили всі атаки «Дахнівки», команда мала велику перевагу у швидкості та й свіжості. Проте переможний гол «дахнівчан» забив не найшвидший Назар Шмиголь. Півзахисник «Дахнівки» отримав довгу передачу, прискорився та обіграв воротаря – 2 : 1.

Після цього «Дахнівка» продовжила контролювати гру. Команда створила ще багато моментів, однак не реалізувала їх. Наприкінці зустрічі гравці обох команд добряче втомилися й діяли на помилках один одного. Втім рахунок у зустрічі залишився без змін. 1 : 2, виїзна перемога «Дахнівки».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x